Spring naar de content

10 jaar Vrienden van Bernhoven

De Vrienden van Bernhoven bestaat 10 jaar. Een mijlpaal waarin veel is gerealiseerd, veel vriendschappen zijn gesloten en enthousiaste bestuursleden een bijdrage hebben geleverd aan het succes van de stichting.

Het bestuur is trots en wil haar zichtbaarheid vergroten, op een manier die passend is bij de fase waarin Bernhoven verkeerd. Daarom is ervoor gekozen om het 2e lustrum te vieren onder de noemer: Vrienden van Bernhoven, 10 jaar in beweging.

Stichting Vrienden van Bernhoven is opgericht in 2012 met als doel het realiseren van extra’s voor patiënten in het destijds nieuwe ziekenhuis in Uden. Extra’s zoals de kinderspeeltuin, de vleugel en de leestafel. Al deze prachtige projecten waren niet gerealiseerd zonder de hulp van onze donateurs en bedrijfsvrienden. Heel veel dank hiervoor!

Jubileumproject

Om het thema; 10 jaar in beweging, handen en voeten te geven, is er een jubileumproject benoemd. In het jubileumjaar willen de Vrienden graag een beweegtuin realiseren. De beweegtuin wordt gerealiseerd in de tuin van Bernhoven om patiënten en inwoners uit de regio te enthousiasmeren om te (gaan) bewegen. Want bewegen is voor iedereen belangrijk! 

Wil jij bijdragen aan de beweegtuin?

Voor Bernhoven bij de hoofdingang hangt een spandoek waarop we aandacht vragen voor het jubileumproject: de beweegtuin. Zo betrekken we onze bezoekers bij het project en kunnen zij direct bijdragen aan de beweegtuin. Draag jij ook graag bij aan de beweegtuin? Scan onderstaande QR code of klik hier en doneer €10,-.

Alvast bedankt voor jouw steun!

De afbeelding is ter illustratie. Het ontwerp is in ontwikkeling.