Spring naar de content

(bedrijfs)Vrienden

Bedankt!

Dankzij giften kunnen wij wensen in vervulling laten gaan. Onze grote dank gaat uit naar:

11 decdember 2020

Van Dooren kantoormeubelen schonk een prachtig bedrag aan de nieuwe polikliniek oncologie!

26 november 2020

Sinds vorig jaar runt Rick van Heerebeek Nobracars te Uden. Graag wilde hij zijn buren ondersteunen met een gift voor het project de nieuwe polikliniek oncologie.

3 november 2020

Fysicon heeft een prachtige bijdrage gedaan aan ons project de nieuwe polikliniek oncologie!

11 oktober 2020

Dit jaar schonk Reisswolf de opbrengst van de nationale sipperdag aan de Vrienden van Berhoven voor het project 'Beweeg je beter'. 

28 juli 2020

MAAS Internal LogistiX heeft ons verrast met twee elektrische mini auto's voor de kinder- en jongerenafdeling. Hoe fantastisch is dat?!

30 juni 2020

Enorm dankbaar zijn we stichting Roparun die ons toch ondersteunt met een gulle gift voor de realisatie van de polikliniek oncologie. Dit ondanks het feit dat de Roparun dit jaar, vanwege de uitbraak van het coronavirus, niet door kon gaan.

12 mei 2020

Ook Mars Incorporated steunde ons op de Dag van de Zorg door een gift te doen, die ingezet wordt voor de coronazorg.

12 mei 2020

Op de dag van de zorg ontvingen wij van bedrijf Wolters Kluwer een prachtige donatie zodat we apparatuur en materiaal specifiek voor de coronazorg kunnen aanschaffen. Hoe fijn!

7 mei 2020

Het internationale bedrijf Home Health Products (HHP) verrast ons met een massagematras voor de medewerkers. Dit omdat werken in de zorg fysiek en mentaal erg zwaar kan zijn. De coronacrisis verhoogt de stressfactor nog eens extra.

12 maart 2020

De Bernhoven sportkleding is een feit! Mede mogelijk gemaakt door een zevental sponsoren, waarvoor wij veel dank uitspreken!

11 maart 2020

Zeer verheugd zijn wij met het feit dat Uitvaartcentrum Cereshaege structureel Bedrijfsvriend is geworden! 

27 februari 2020

IBN ondersteunt het project polikliniek oncologie door een gift te doen, waarvoor wij IBN zeer dankbaar zijn.

IBN is een bedrijf gevestigd in Uden die kansen biedt aan mensen die het zonder steun op de arbeidsmarkt niet redden.

19 februari 2020

Crito BV Balans- en adviesbureau draagt ook een steentje bij aan het project polikliniek oncologie. Onze dank is groot!

4 februari 2020

Stichting Berghem Tegen Kanker doneert een machtig mooi bedrag van €10.000 voor de Ruimte van Verbinding in de polikliniek oncologie. 

3 februari 2020

Rabobank Uden/Veghel draagt de Vrienden een warm hart toe en doneert aan het project polikliniek oncologie. 

31 januari 2020

Valleur Tekst & Communicatie steunt de Vrienden door  patiëntenverhalen op te halen en te vertalen naar mooie stories. 

9 januari 2020

Gemeente Uden heeft de Vrienden van Bernhoven afgelopen kerst opgenomen als goede doel waarbij de medewerkers en raadsleden hun kerstgeschenk of een deel hiervan aan ons konden doneren. De opbrengst van €560 gaat naar het project de polikliniek oncologie. 

8 januari 2020

Een mooie bijdrage van ruim €1250 specifiek voor het project polikliniek oncologie, hebben wij ontvangen van Lande Group. 

Lande Group is een Noord-Brabants familiebedrijf in de meubelindustrie. Lande Group ontwerpt, produceert en verkoopt meubelen voor vier sterke merken: Artifort, Lande, Pörtner en Zwaardvis.

27 december 2019

Bouwbedrijf Berghege doneert een zeer royaal bedrag aan het project polikliniek oncologie. Bouwbedrijf Berghege is een echt Brabants bedrijf. Regionaal geworteld maar landelijk opererend. Een familiebedrijf met krachtige waarden die onveranderd voelbaar zijn.

30 oktober 2019

Lionsclub Bernheze draagt de Vrienden van Bernhoven een warm hart toe en doneert aan het project polikliniek oncologie.

,

10 september 2019

Hutten, voor het verzorgen van de drankjes en hapjes bij iedere netwerkbijeenkomst van de Vrienden van Bernhoven.

 

6 juli 2019

OrcaGroup, voor de belangeloze inzet van onze SMS actie tijdens de Wereldkusdag.

 

5 juni 2019

De ontwerppraktijk verricht de grafische opmaak van diverse producten zoals de flyer en de banner van Vrienden van Bernhoven.

5 juni 2019

Weemen Web Print Promo voor het verzorgen van het drukwerk van de Vrienden van Bernhoven.

 

29 april 2019

Door de gift van Roparun konden wij 100 prachtige Keppies (een Keppie is een zachte slaapmuts voor mensen die hun haar (tijdelijk) verloren hebben) aanschaffen.

Het bestuur van tichting Roparun zet zich in voor ondersteuning en verbinding binnen de palliatieve zorg voor mensen met kanker. 

25 februari 2019

Golfclub de Leemskuilen in Uden doneerde een fraai bedrag waarmee wij in 2019 de difiets voor dialysepatiënten in gebruik konden nemen.

 

8 september 2018

Forza Service organiseert al jaren samen met Vliegbasis Volkel de jaarlijkse goede doelendag. In 2013, 2015 en 2018 mochten wij het goede doel zijn en hebben zo al meerdere fraaie cheques in ontvangst mogen nemen!

8 september 2018

Vliegbasis Volkel organiseert al jaren samen met Forza Service de jaarlijkse goede doelendag. In 2013, 2015 en 2018 mochten wij het goede doel zijn en hebben zo al meerdere fraaie cheques in ontvangst mogen nemen!