Spring naar de content

Avondvierdaagse Uden

Van 28 tot en met 31 mei 2013 vond de veertigste editie van de Udense avondvierdaagse plaats. Stichting Vrienden van Bernhoven was samen met Stichting Leergeld het goede doel van deze avondvierdaagse.

Tijdens de avondvierdaagse hebben alle deelnemers gelopen voor de Stichting vrienden van Bernhoven. Dit hebben ze gedaan met een mooi resultaat! Een bedrag van €1.000,- hebben ze met z’n allen bij elkaar gelopen. Dit bedrag werd op de laatste avond in de vorm van een cheque uitgereikt door Karel van der Leegte, voorzitter van Stichting Schoolsport. Hans van Luit, voorzitter van de Stichting Vrienden van Bernhoven en Inge Blokzijl, kinderarts in Bernhoven namen samen de cheque in ontvangst. Tijdens de avondvierdaagse hebben meer dan 3.000 kinderen meegelopen.

Het geschonken bedrag zal ten goede komen aan project de kinderspeeltuin. Met het geld kan een lounge- en relaxcorner gerealiseerd worden en daar zijn wij heel blij mee! Hartelijk bedankt voor alle deelnemers aan deze veertigste editie van de avondvierdaagse.