Spring naar de content

600 lopers aan start Bernhoven loopt warm

Geplaatst: donderdag 11 juni 2015

Op woensdag 10 juni 2015 werd voor de derde maal het loopevenement Bernhoven loopt warm georganiseerd. Ruim 600 lopers en wandelaars verschenen aan de start en liepen onder een stralende zon voor Stichting Vrienden van Bernhoven.

Nadat Walter Stevens, met 82 jaar de oudste deelnemer aan Bernhoven samen met medisch directeur van Bernhoven Roland Koopman het startschot losten, vertrokken ruim zeshonderd hardlopers en wandelaars. De route liep door de Maashorst en eindigde weer bij het ziekenhuis.
Mede door het prachtige weer en de uitstekende organisatie van Atletiekvereniging de Keien en Serviceclub de Lions Uden/Veghel, was het weer een sfeervol en succesvol evenement. 

De opbrengst wordt binnenkort bekend gemaakt. Deze gaat in zijn geheel naar Stichting Vrienden van Bernhoven die er middelen van aanschaft om de veiligheid van verwarde oudere patiënten te verbeteren. 

Bernhoven loopt warm past uitstekend binnen de missie van Bernhoven;  vitaal, buiten in de Maashorst, inspirerend, preventief actief en sportief. Omdat we op deze manier tevens aandacht kunnen genereren voor Stichting Vrienden van Bernhoven, is dit een jaarlijks terugkerend en succesvol evenement.

Bekijk hier de foto's

Bekijk hier de teamfoto's

Kijk hier voor de uitslagen