Spring naar de content

Bernhoven loopt warm op 10 juni 2015

Geplaatst: vrijdag 03 april 2015

Ook dit jaar organiseert Bernhoven weer het succesvolle evenement Bernhoven loopt warm. Op woensdagavond 10 juni om 19.00 uur is het zover, we gaan weer lopen voor de Vrienden van Bernhoven! Inmiddels is de voorinschrijving gestopt maar inschrijven op de dag zelf is mogelijk tussen 17.30 en 18.45 uur. Graag tegen contante betaling!

Het evenement past uitstekend binnen de missie van Bernhoven: gezond, groen, buiten, actief en sportief. De afdeling communicatie & patiëntenvoorlichting, organiseert het evenement  samen met atletiekvereniging de Keien en Lionsclub Uden/Veghel. Met het opgehaalde geld wil de Stichting Vrienden van Bernhoven de bewegingsvrijheid van de oudere patiënt vergroten. Dit door het aanschaffen van camerabeveiliging op de kamers in Bernhoven. Deze camera’s vergroten de veiligheid omdat de verpleegkundige een signaal krijgt als de patiënt probeert uit bed te komen. Dit voorkomt veel valincidenten.

Afstanden

Er zijn afstanden van 5,6 en 11.2 kilometer. U kunt ook wandelen, dan geeft u zich op voor de 5,6 kilometer. De wandelaars starten achter de hardlopers.

Aanmelden

Alleen nog inschrijven op de dag zelf!

Bedrijfsteam

U kunt zich ook aanmelden met een bedrijfsteam. U krijgt dan de mogelijkheid uw bedrijfsvlag op te hangen bij de finisch, de naam van uw bedrijf wordt omgeroepen en u krijgt een foto van uw team voor in uw eigen media. U kunt met een bedrijfsteam voor beide afstanden inschrijven.

Start

De start is op 10 juni aanstaande om 19.00 uur, vóór het ziekenhuis, Nistelrodeseweg 10, 5406 PT UDEN.

Doneren

Bent u dit jaar niet in staat om mee te lopen maar wilt u wel het goede doel steunen? Maak dan een bedrag naar keuze over naar NL58 RABO 0125 9632 11 t.n.v. Stichting Vrienden van Bernhoven.