Spring naar de content

Bernhoven ontvangt cheque Benefietconcert 'Nothing Else Matters'

Geplaatst: maandag 09 maart 2015

Op zaterdag 31 januari 2015 heeft het Benefietconcert Nothing Else Matters plaats gevonden in de Pas in Heesch.

Opnieuw waren de verbintenis met Bernheze, de passie voor muziek maken en de drive om iets te doen voor het goede doel dé ingrediënten die de organisatie heeft doen besluiten dit concert opnieuw te organiseren. Belangeloos, betrokken en een avond lang muziek mogen maken; zo omschreven zij zelf hun motivatie tot deelname.

Dit enthousiasme heeft er toe geleid dat zes bands zich bijzonder geroepen voelden om mee te werken. Outline, Co-Incidental, Syndicate, Silly Putty, Punkass Ninjas en The Picadilly’s vulden op zaterdag 31 januari 2015 afwisselend op hun eigen wijze het podium van de theaterzaal en het café van de Pas voor dit benefietconcert.

Voor het goede doel dit jaar is gekozen voor de kinderafdeling van Bernhoven, het ziekenhuis voor de regio Oss – Uden - Veghel.

Het geld zal worden besteed aan het uitbreiden van de muurschilderingen op de kinderafdeling en de afdelingen waar kinderen komen voor onderzoek en behandeling. Een warm welkom en een veilig gevoel maken het verblijf, wat vaak al spannend genoeg is, wat aangenamer.

Tijdens het persmoment op vrijdag 6 maart jl. is bekend gemaakt wat het bedrag is geworden dat is verworven met het Benefietconcert. Een kleine afvaardiging van de Kinderafdeling heeft deze dag in de Pas de cheque in ontvangst mogen nemen van € 5.207,00!