Spring naar de content

Bernhovenrally, een mooie dag voor het goede doel

Geplaatst: maandag 26 juli 2021

Lionsclub Uden-Veghel organiseert op zondag 12 september de eerste Bernhovenrally, een eendaagse verrassende autotoertocht waarbij de opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel. Dat is het idee achter de Bernhovenrally.

De Bernhovenrally 2021, georganiseerd door Lionsclub Uden-Veghel, wordt een leuke toertocht met uitdagende opdrachten waar iedereen met een auto aan mee kan doen: oldtimers, youngtimers, newtimers, of gewone leuke auto’s. Het mag allemaal. 

De rally start om 10.00 uur bij Bernhoven. Bij deelname is een lunch, een versnapering en een diner inbegrepen. Rijdt mee en steun het goede doel: project 'Beweeg je beter' van Bernhoven

Voor een bedrijfsinschrijving bedragen de kosten €250,- per auto. Hiervoor krijg je, naast deelname aan de Rally, naamsvermelding op het routeboek en media-uitingen. Voor een prive-inschrijving zijn de kosten €145,- per auto. De bedragen zijn uitgaande van twee personen per auto. Voor bedragen voor meer of minder personen per auto kun je contact opnemen met de organisatie via e-mail: hanharing@kpnmail.nl of telefonisch 06 22561488.

Meld je via onderstaand formulier aan voor de Bernhovenrally.

Bekijk hier de deelnamevoorwaarden.
Vul dit veld in als je mee rijdt vanuit een bedrijf.
Vul dit veld in als je met meer dan twee personen in een auto rijdt.


Meer vragen

Daarnaast zou u ons ook helpen door de onderstaande vragen te beantwoorden, dit is niet verplicht. Als u geen antwoord weet mag u deze vragen open laten.

De Bernhovenrally wordt mede mogelijk gemaakt door: