Spring naar de content

Bijeenkomst Vrienden van Bernhoven maandag 18 mei aanstaande

Geplaatst: vrijdag 01 mei 2015

Het bestuur van de Vrienden van Bernhoven organiseert op maandag 18 mei aanstaande een vriendenbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden de Vrienden geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen Bernhoven. Daarnaast is er een rondleiding door het ziekenhuis langs de gerealiseerde vriendenprojecten.

Door bijdragen van de Vrienden zijn er de afgelopen jaren projecten gerealiseerd die het verblijf van de patiënten veraangenamen. Op de afdeling geriatrie is er bijvoorbeeld een sensistep voor kwetsbare ouderen aangeschaft. Dankzij de sensistep is het ook voor deze patiëntengroep mogelijk om veilig te bewegen. Tevens kreeg de huiskamer van de afdeling geriatrie een gastvrijere uitstraling. En dat geldt ook voor de wachtruimte voor kinderen die, dankzij de Vrienden, kindvriendelijk is ingericht en aangekleed. Ook op de dagbehandeling oncologie zijn aanpassingen gedaan om het verblijf van patiënten te veraangenamen.

Dankbaar

Het bestuur van de Vrienden van Bernhoven is erg dankbaar naar alle betrokkenen en willen dat graag overdragen tijdens deze bijeenkomst. Door de bijdragen van vrienden aan de stichting hebben we wensen, die ten goede komen aan de patiënt, op afdelingen van Bernhoven kunnen realiseren.

Welkom

Bent u Vriend of heeft u interesse om Vriend van Bernhoven te worden? Dan bent u van harte welkom op 18 mei aanstaande, de ontvangst is vanaf 17.30 uur. Graag vooraf even aanmelden per e-mail; info@vriendenvanbernhoven.nl.