Spring naar de content

Cheque overhandiging Bernhovenrally 2021

Geplaatst: donderdag 03 februari 2022

Weet je nog? Vijf maanden geleden vond de eerste editie van de Bernhovenrally plaats. De start was vanaf Bernhoven wat de nodige bekijks trok. Han Haring, kartrekker van deze rally en lid van de Lionsclub Uden-Veghel, vlagde iedere auto weg, waarbij de zon rijkelijk scheen. De deelnemers werden getrakteerd op een prachtige route met uitdagende opdrachten en uiteraard ook op een heerlijke en goed verzorgde lunch op Landgoed de Barendonk in Beers en diner bij restaurant Muggles in Uden.

Dit alles resulteerde in een opbrengst van €7000,-. Een fantastisch bedrag! Met trots is vandaag de cheque door ons in ontvangst genomen. De opbrengst van de rally gaat naar het project ‘Beweeg je beter’ van de Stichting Vrienden van Bernhoven.

Het stichtingsbestuur van de Vrienden van Bernhoven is alle deelnemers dankbaar voor hun deelname aan de Bernhovenrally 2021, is de sponsoren dankbaar voor hun mooie gebaar en is uiteraard zeer blij en trots op de inzet van de Lionsclub Uden-Veghel die de Vrienden van Bernhoven een warm hart toedraagt.

Krijg jij na het lezen van dit bericht zin om aan de Bernhovenrally deel te nemen? Dat kan, want ook dit jaar vindt de Bernhovenrally plaats. Noteer zondag 25 september 2022 in je agenda! En houd onze social media kanalen in de gaten.