Spring naar de content

Een mooi gebaar!

Geplaatst: woensdag 02 februari 2022

Gisteren ontving kinderarts Pauline Peters een cheque t.w.v. €700,- uit handen van Meike Kuijpers naar aanleiding van het overlijden van haar opa; Ruud van Breda. De zeventienjarige Meike heeft geregeld afspraken in het ziekenhuis omdat ze een maagverlamming heeft. Haar opa reed heel vaak met Meike mee naar het ziekenhuis. Hij was haar grote steun en toeverlaat.

De keuze van de familie was snel gemaakt: liever geen bloemen bij de uitvaart, maar een donatie aan de Vrienden van Bernhoven voor de kinderafdeling. Meike vulde het opgehaalde bedrag zelf aan met de opbrengst uit haar hobby’s nagels zetten en sieraden maken. Hobby’s die zij gestart is om haar dagen door te komen. Een afleiding om even te vergeten dat zij ziek is. Nieuwsgierig naar haar werk? Neem een kijkje op het Instagram account van Meike.

Wij vinden het heel bijzonder wanneer er bij een uitvaart aan de Vrienden van Bernhoven wordt gedacht. Zo draagt de uitvaart op een bijzondere manier bij aan het veraangenamen van het verblijf van onze patiënten en hun naasten. Wij willen Meike en de nabestaanden van Ruud veel kracht wensen en ontzettend bedanken voor hun bijdrage. Een deel van de bijdrage wordt besteed aan de kanjermedaille!