Spring naar de content

Fiets mee voor de Vrienden van Bernhoven

Geplaatst: donderdag 30 april 2015

Op donderdag 4 juni vindt de traditionele Peeltocht plaats, georganiseerd door het Bureau Militaire Sport / 640 Squadron van de Koninklijke Luchtmacht op de vliegbasis Volkel.

De fietstocht voert over een afstand van 110 kilometer door prachtige plekjes in Brabant en Limburg. Deelname kost 10 euro en de opbrengst komt ten goede aan de Vrienden van Bernhoven en wordt besteed aan projecten op de kinderafdeling.

Medewerkers van defensie nemen al enkele jaren deel aan de Peeltocht die ieder jaar een goed doel ondersteunt. Maar dit initiatief van het 640 Squadron staat ook open voor sportieve burgers. Dus wie mee wil fietsen is van harte welkom. Meldt u zich dan om 9.00 uur bij het Bureau Militaire Sport op de vliegbasis. De tocht start tussen 10.00-10.30 uur. Na terugkeer rond 14.00 uur kunnen de deelnemers nog even nagenieten tijdens het nuttigen van een rijstmaaltijd. Zie de poster.

Wilt u meer weten of zich aanmelden, bel dan naar het Bureau Militaire Sport: 0413 – 27 61 29.

Eerst nog even trainen?

Wilt u goed voorbereid aan de Peeltocht meedoen, dan kunt u nog even trainen tijdens ‘De Pijl van Woensdrecht’. Deze fietstocht, georganiseerd door de vrienden van het BGF Vliegbasis Woensdrecht vindt plaats op vrijdag 15 mei. Ook aan deze tocht is een goed doel verbonden, namelijk het landelijk cardiologisch instituut voor onderzoek naar aritmogene cardiomyopathie in het UMC. U kunt zich vanaf 8.30 uur inschrijven aan de Wouwbaan 250 in Hoogerheide. De tocht start om 9.30 uur en na terugkeer wacht u een nasimaaltijd. Deelname kost 17,50 euro en aanmelden kan via maw.jansen@mindef.nl tot uiterlijk 8 mei. Zie hier de aankondiging.