Spring naar de content

Lande Group maakt een fantastisch gebaar richting de Vrienden van Bernhoven

Geplaatst: woensdag 05 januari 2022

Wauw, het nieuwe jaar is voor ons fantastisch begonnen! We hebben een nieuwe bedrijfsvriend! Welkom Lande Group NL!

Lande Group NL steunt de Vrienden van Bernhoven met een bedrag van €5000,- voor een periode van minimaal drie jaar. Lande Group is een Noord-Brabants familiebedrijf in de meubelindustrie. Lande Group ontwerpt, produceert en verkoopt meubelen voor vier sterke merken: Artifort, Lande, Pörtner en Zwaardvis. Eerder dit jaar droeg Lande Group al bij aan de hartenactie van de Vrienden van Bernhoven. “Lang hoefden wij niet na te denken om een structurele verbinding met de Vrienden van Bernhoven aan te gaan, het voelt voor ons goed om bij te dragen aan dit mooie goede doel in onze regio, aan ons ziekenhuis. Zo houden we samen onze regio gezond”, zeggen de broers Floris en Maurits van der Lande, mede-eigenaren van Lande Group NL.

De Vrienden van Bernhoven zijn ontzettend blij en enorm trots met dit warme gebaar van Lande Group. Door deze vriendschap kunnen we belangrijke projecten realiseren die bijdragen aan het veraangenamen van het verblijf voor onze patiënten en hun naasten.

Heb jij interesse om ook bedrijfsvriend te worden? Neem graag contact op voor een persoonlijk gesprek: info@vriendenvanbernhoven.nl of telefonisch via 06 13273670.