Spring naar de content

Monique Pennings en Henriette van der Vaart versterken het bestuur van de Vrienden van Bernhoven

Geplaatst: dinsdag 14 december 2021

Medio september jl. ontvingen wij Monique Pennings en Henriette van der Vaart met een warm onthaal in het stichtingsbestuur.

Monique Pennings (bestuurslid zakelijke markt)

Monique werkt als manager Media & Partnerships bij Jumbo Supermarkten. Ik bruis van energie en voel mij vitaal. Een goede gezondheid is één van de pijlers van vitaliteit. Bernhoven zet gezondheid voorop en doet er alles aan om de beste zorg te verlenen. Mijn energie zet ik graag in voor de Vrienden van Bernhoven om een verblijf in het ziekenhuis aangenamer te maken, zowel voor patiënten als familie en vrienden die op bezoek komen, en herstel te bespoedigen.

Henriette van der Vaart (secretaris)

In het dagelijks leven is Henriette manager-HR en organisatieadviseur en woonachtig in Veghel.  Iedereen uit onze regio krijgt vroeg of laat, in meer of mindere mate te maken met de zorg die vanuit Bernhoven verricht wordt. ‘Ons ziekenhuis’ heeft impact op vele levens. Wat is het waardevol om deze impact zo positief mogelijk te laten zijn door een verblijf in Bernhoven comfortabeler te maken voor patiënten en hun naasten! Wat is het super mooi als we via de Stichting Vrienden van Bernhoven de regio hier continu bij kunnen betrekken! Dat is waarom ik me met veel energie en enthousiasme inzet voor de Vrienden van Bernhoven.

Met Monique en Henriette halen we twee bevlogen en energieke bestuursleden in huis.

Het is voor de Vrienden heel belangrijk om iemand die midden in de samenleving staat, in het bestuur te hebben. Hiermee creëren we een nauwe band tussen de Vrienden en de regio Oss-Uden-Meierijstad. We heten Monique en Henriette van harte welkom en wensen hen ontzettend veel plezier en succes!