Spring naar de content

Osse burgemeester Buijs-Glaudemans nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van Bernhoven

Geplaatst: donderdag 21 februari 2019

De Osse burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans is vanaf 1 februari 2019 de nieuwe voorzitter van de Stichting Vrienden van Bernhoven. “Een enorme impuls voor de Stichting om de burgemeester van Oss als boegbeeld van de Vrienden van Bernhoven te mogen omarmen” aldus Geert van den Enden, algemeen directeur van Bernhoven.

Dit betekent dat de Stichting met nieuw elan en met veel enthousiasme weer de verbinding kan gaan maken met de regio om fondsen en gelden te gaan werven om het verblijf van onze patiënten en familieleden te veraangenamen.

Verbinding met de regio

De Stichting Vrienden van Bernhoven wil een verbinding maken tussen het ziekenhuis en de samenleving. Door de inwoners uit het verzorgingsgebied te betrekken bij hún ziekenhuis. Wobine Buijs-Glaudemans; “Een verblijf in het ziekenhuis is niet altijd een plezier. Het is prettig dat ik met de Vrienden van Bernhoven manieren mag zoeken om het verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Ik wil me daar graag voor inzetten.”

Stichting Vrienden van Bernhoven

De Stichting Vrienden van Bernhoven zet zich onafhankelijk en belangeloos in om het verblijf van de patiënt zo aangenaam, sfeervol en aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit zorgt namelijk voor minder stress, voor rust en voor een sneller herstel. Een sfeervolle omgeving draagt mede bij aan het welbevinden van onze patiënten en bezoekers. Het gaat om extra’s die niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden. Het zorgbudget is namelijk uitsluitend bestemd voor het verlenen van zorg.