Spring naar de content

Ujese Kwis doneert sponsorgeld aan Vrienden van Bernhoven

Geplaatst: dinsdag 12 januari 2016

Op de laatste zondag van 2015 begonnen meer dan 2.800 deelnemers aan de jaarlijkse Ujese Kwis. Afgelopen zaterdag, 9 januari 2016, werden de winnaars bekend gemaakt en mocht Hans van Luit, namens stichting Vrienden van Bernhoven een cheque van €1.015,- in ontvangst nemen.

De Ujese Kwis is een jaarlijks terugkerend spel waarbij deelnemers in teamverband circa 100 vragen beantwoorden uit verschillende categorieën. De 150 teams kregen bij de start op 27 december in Markant Uden het vragenboekje en kwamen later terug voor een geheime opdracht. De teams waren ook dit jaar vrij om te bepalen waar en hoe zij aan hun antwoorden kwamen.

Op zaterdag 9 januari werd de winnaar van de derde editie van de Ujese Kwis bekend gemaakt tijdens een feestavond in Markant Uden. De teamleden van Hup Helios gingen er met de hoofdprijs en wisselbeker vandoor.

Dit jaar werd het goede doel bepaald door het bestuur van stichting Ujese Kwis. Zij kozen voor de Vrienden van Bernhoven. Hans van Luit nam namens stichting Vrienden van Bernhoven het mooie bedrag van €1.015,- in ontvangst.

Stichting Vrienden van Bernhoven bedankt alle sponsors van de Ujese Kwis voor hun deelname en het bedrag!