Spring naar de content

Bestuur

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Bernhoven telt zes enthousiaste leden met hart voor Bernhoven.

Wie zitten er in het bestuur?

Wobine Buijs-Glaudemans, voorzitter 

Mijn naam is Wobine Buijs- Glaudemans. In het dagelijks leven ben ik burgemeester van Oss, waar de polikliniek van Bernhoven is. Ik gun de inwoners van onze regio een fijn ziekenhuis dichtbij huis. Een plek waar patienten en familieleden zich op hun gemak voelen. Vrienden van Bernhoven omarmen het ziekenhuis en zetten zich in om het verblijf net wat aangenamer te maken.

 

Pauline Poiesz, secretaris

Mijn naam is Pauline Poiesz. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Praktijkmanager In Huisartsenpraktijk Het Medisch Huis in Veghel. Sinds de oprichting ben ik betrokken bij de Vrienden van Bernhoven. Ziek worden maakt mensen vaak kwetsbaar en is daarnaast heel ingrijpend voor patiënten en hun naasten. Hoe mooi is het dan om op actieve wijze bij te kunnen dragen aan een comfortabel verblijf van patiënten en bezoekers van Bernhoven. Dat is mijn drijfveer om mij al jaren in te zetten voor de Vrienden om van Bernhoven.

Pauline Poisz

Sjang van Hout, penningmeester                                                     

Voormalig directielid van familiebedrijf Brova B.V. met de formules Hout Brox, Purdey en Duthler.

Ik wil mij inzetten voor de 'Vrienden van Bernhoven' om ervoor te zorgen dat de patiënten zich thuis voelen in deze mooie regio. Dus al het geld wat wij proberen binnen te halen wordt besteed aan een comfortabeler gezelliger ziekenhuis tijdens Uw opname. Hebt U nog ideeën laat het ons horen!

Sjang van Hout

Mark van der Leest, bestuurslid zakelijke markt

Vestigingsmanager van Udenhout Oss (Volkswagen, LKW en Audi dealer).

 

Geert van den Enden, bestuurslid zakelijke markt

Bernhoven is een bijzondere gezondheidsorganisatie, waar ik me met hart en ziel voor inzet. Het belang van patiënten en hun naasten staat voorop. Met plezier zet ik me dan ook in om ook de stichting Vrienden van Bernhoven tot een succes te maken. Als algemeen directeur voel ik mij helemaal op mijn plek bij Bernhoven en draag ik graag mijn deel bij om als gezondheidsorganisatie voor de inwoners van onze regio een warme plek te kunnen bieden, zeker op die momenten dat onze zorg gewenst is.

 

Marcel Schenkels, bestuurslid particuliere markt en patiënten

Medisch directeur zorgmodellen Bernhoven

Stella van Emmerik, bestuurslid PR en marketing

De Vrienden van Bernhoven is een bijzondere stichting. De stichting is een verbinding van de inwoners in de regio naar de patienten in ons ziekenhuis. Je kunt iets nalaten of toevoegen aan jouw ziekenhuis door bij te dragen aan wensen om het verblijf in Bernhoven te veraangenamen. Een bezoek aan een ziekenhuis is altijd spannend en raakt je diepste zijn. Ik ben blij dat ik, vanuit mijn functie als Manager Communicatie en Relaties, mijn bijdrage mag leveren in het bestuur van de Stichting.

Bezoldigingsbeleid

De leden van het bestuur van stichting Vrienden van Bernhoven genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij ontvangen een vergoeding voor de door hen in de uitoefening van hun functie daadwerkelijk gemaakte kosten.