Spring naar de content

De kindertuin

Een ontdekkingsplaats voor onze kleine speurneuzen
Een tuin voor onze frisseneuzenliefhebbers
En een snelweg voor onze mini-chauffeurs

Opgenomen moeten wordenzijn in het ziekenhuis of in het ziekenhuis verblijven  is voor niemand leuk. Al helemaal niet voor kinderen. Ook al komen ouders en vriendjes nog zo vaak op bezoek. Daarom willen de Vrienden van Bernhoven voor hen een zo huiselijk mogelijke sfeer creëren. Niet alleen binnen, maar ook buiten het ziekenhuis.

Een van de projecten: de Kindertuin. Een tuin waar kinderen van alle leeftijden naar hartenlust kunnen spelen. Voor de kleinere kinderen is er bijvoorbeeld een Actiefplein en een Ontdekplein. Voor de oudere kinderen is er een Lloungeplek. Er is zelfs een heuse snelweg met echte verkeersregels! Jong of ouder, voor alle kinderen geldt: frisse buitenlucht is een heel goed medicijn.

De Kindertuin is gerealiseerd dankzij giften en opbrengsten van activiteiten van Vrienden B. Braun Medical en Jack Rabbit Foundation,  Forza Service, het F16 Demo Team en het fietsteam van Vliegbasis Volkel, de heer en mevrouw Van Thiel, Lions Oss, ABN Amro Oss, Bouwcombinatie Bernhoven, de Bernhoven 4 Kids hockeyclinic, de Avondvierdaagse Uden en FC Uden.

Totaal: € 60.000,-