Spring naar de content

Kanjermedaille

De meeste kinderen worden onverwacht of met spoed op de kinder- en jongerenafdeling opgenomen. Een vaak heftige, spannende en ingrijpende gebeurtenis voor het kind. Zij weten niet wat hen te wachten staat en er is angst voor pijn. De Vrienden van Bernhoven willen alle zieke kinderen graag helpen om deze spannende tijd zo goed mogelijk te doorstaan. Na een vervelende handeling ontvangen daarom de kinderen een medaille, een beloning, dit helpt om hetgeen ze ervaren hebben op een positieve manier te verwerken.

De Bernhoven kanjermedaille is uniek en blijft van het kind. Zo heeft het kind thuis een aandenken aan de ziekenhuisopname en kan hij of zij de kanjermedaille met trots laten zien. Wij gunnen ieder ziek kind een kanjermedaille. Want ieder kind wat in het ziekenhuis beland is toch een kanjer?

Je kunt helpen door een donatie te doen. Doneer €5,00 en geef een ziek kind een kanjermedaille.

Doneren kan via dit betaalverzoek, het scannen van onderstaande QR code of maak het bedrag over naar NL 58 RABO 0125 9632 11 t.n.v. Stichting Vrienden van Bernhoven. Graag bij omschrijving ‘kanjermedaille’ vermelden.