Spring naar de content

Mobiele Hospicekamer

Thuis sterven is een dierbare wens van velen. Toch is dat niet altijd mogelijk en dan zijn de laatste levensdagen in het ziekenhuis onvermijdelijk. Wij willen graag een mobiele hospicekamer ter beschikking hebben, zodat sterven in Bernhoven anders voelt dan in een klinische ziekenhuisomgeving.

Door het inzetten van de mobiele hospicekamer wordt een klinische en kale ziekenhuiskamer in een handomdraai omgebouwd tot een aangename en comfortabele ruimte. De mobiele hospicekamer is gemakkelijk te verplaatsen, staat centraal in het ziekenhuis opgeslagen en kan in iedere eenpersoonskamer worden geïnstalleerd. Het doel is dat zowel patiënten als naasten zich hier meer thuis voelen dan in een traditionele ziekenhuisomgeving. Welke onderdelen worden ingezet, wordt bepaald in overleg met de patiënt en/of zijn of haar naasten.

Help jij ons mee?

Jij kunt helpen door een donatie te doen. Doneer direct. Of maak een bijdrage over op rekeningnummer NL 58 RABO 0125 9632 11 t.n.v. Stichting Vrienden van Bernhoven onder vermelding van ‘mobiele hospicekamer' of vraag een betaalverzoek aan --> hier gaat onze voorkeur naar uit, want dan kunnen we jou bedanken voor je gift!

Kosten

De kosten voor één mobiele hospicekamer bedraagt €8350,-. We streven ernaar om drie mobiele hospicekamers te realiseren.