Spring naar de content

Sta op stoel

Op onze polikliniek geriatrie zien wij voornamelijk oudere patiënten. Opstaan vanuit een stoel is vaak lastig voor hen. Hier is namelijk veel kracht voor nodig. Vaak is deze doelgroep afhankelijk van hulp bij het opstaan van hun naaste en/of zorgverlener. 

Dit kan anders

Een sta op stoel helpt de patiënt letterlijk met het opstaan en het kost de patiënt minder kracht. Daarnaast geeft de stoel meer zitcomfort, ontstaat er minder druk op het stuitje en geeft het vochtafvoer uit de benen. Binnen de polikliniek geriatrie willen we het liefst twee sta op stoelen aanschaffen. 

Sta jij op voor deze wens?

De Vrienden van Bernhoven willen samen met jou opstaan. Ons doel is om door middels van donaties het benodigde bedrag van €3200,- bij elkaar te krijgen. Hiermee kunnen we twee sta op stoelen aanschaffen! Help jij ons mee deze wens in vervulling te laten gaan?

Doneer direct. Ook kun je een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL 58 RABO 0125 9632 11 t.n.v. Stichting Vrienden van Bernhoven onder vermelding van ‘sta op stoel' of een betaalverzoek aanvragen.

Kosten

€3200,-