Spring naar de content

Steun ons!

Met vrienden om je heen voel je je beter. Zeker als je in het ziekenhuis ligt. Elke bijdrage is van harte welkom. De kleine dingen maken namelijk het grote verschil!

Word ook een

Vriend

Hartsvriend

Bedrijfsvriend 

Uw steun is van harte welkom! Doneren is ook mogelijk door uw bijdrage over te maken* naar NL 58 RABO 0125 9632 11 of een betaalverzoek aan te vragen. 

* bij het rechtstreeks overmaken op onze bankrekening, kunnen wij je niet persoonlijk bedanken omdat wij in verband met de AVG geen aanvullende gegevens krijgen over de transacties. 

Doneren en de Belastingdienst

De Stichting Vrienden van Bernhoven beschikt over de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Een particuliere gift aan een ANBI-erkende instantie is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting als persoonsgebonden aftrek.

Daarnaast zijn er nog vele manieren om als particulier de Vrienden van Bernhoven te steunen. Je kunt daarbij denken aan een notariële schenking of een schenking uit een nalatenschap. Ook het starten van een online collectebus en een bijdrage aan een actie of evenement behoort tot de mogelijkheden. 

Weten welke projecten al tot stand zijn gekomen? Klik hier voor een actueel overzicht.