Spring naar de content

Word Bedrijfsvriend

Wat is een Bedrijfsvriend van Bernhoven?

In onze optiek is het een ondernemer met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Iemand die net als wij onderstreept dat we samen, door onze krachten te bundelen, meer tot stand kunnen brengen en meer kunnen betekenen voor onze omgeving. Maar ook voor elkaar. 

Met je financiële bijdrage kunnen we projecten realiseren die niet uit de reguliere middelen gefinancierd kunnen worden. Projecten die erop gericht zijn het welzijn van onze patiënten en hun naasten te verbeteren. Weten welke projecten al tot stand zijn gekomen? Klik hier voor een actueel overzicht. 

Wij verwelkomen je graag als Bedrijfsvriend!

Graag gaan wij met je in gesprek. We vertellen je waar de Vrienden van Bernhoven voor staan en zich voor inzetten. Samen onderzoeken wat de meest passende verbinding is en maken we de verbinding geheel op maat. Vraag via info@vriendenvanbernhoven.nl een geheel vrijblijvend gesprek aan. 

Wilt u weten wie tot onze groep Bedrijfsvrienden behoort? Klik dan hier.

Doneren als Bedrijfsvriend en de Belastingdienst

De Stichting Vrienden van Bernhoven beschikt over de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Een gift aan een ANBI-erkende instantie is aftrekbaar. Bedrijven kunnen net als particulieren giften aan goede doelen aftrekken van de belasting.