Spring naar de content

Word Hartsvriend

Altijd al iets extra’s willen doen voor jouw ziekenhuis?

Stel je voor je partner, een van je familieleden of vrienden ligt in het ziekenhuis. Geen fijne gedachte, maar dikwijls realiteit. Juist dan besef je dat gezondheid een groot goed is. Je hoopt dat je naaste de beste zorg krijgt en dat hij of zij snel opknapt.

De Vrienden van Bernhoven is een bijzondere stichting die het verblijf voor de patiënt en hun naasten in Bernhoven zo aangenaam, sfeervol en aantrekkelijk mogelijk maakt. We weten dat een aangename omgeving een belangrijke schakel is in het herstel.

Stichting Vrienden van Bernhoven is afhankelijk van giften en schenkingen om deze en nieuwe wensen te realiseren. Deze extra’s komen niet uit het reguliere zorgbudget en daarom vragen wij jou om hulp!

Een hartverwarmend gebaar!

Als Hartsvriend…

  • wil je graag iets doen voor een ander. Zo gun je een moeder die een zware bevalling heeft gehad een comfortabele stoel en gun je iemand die de diagnose kanker te horen heeft gekregen een veilige omgeving om het heftige nieuws te kunnen verwerken.

  • word je bijdrage heel zorgvuldig en nuttig besteed. Zo hebben we de dialyse afdeling kunnen voorzien van een DI-fiets, de kinderafdeling van videobrillen en staat er in de centrale hal een oplaadzuil voor mobiele telefoons.

  • maak je deel uit van een netwerk van Hartsvrienden die betrokken zijn bij Bernhoven. Zo word je minimaal twee keer per jaar bijgepraat via een digitale nieuwsbrief.

  • draag je bij aan een gezonde regio voor jou en je familieleden. We verbinden ons jaarlijks aan een sportief evenement waarin we de regio in beweging brengen en tevens geld ophalen.

 

Hoe werkt het?

  • Voor €100 per jaar (inclusief btw) ben je Hartsvriend.

  • Meld je aan op www.vriendenvanbernhoven.nl, na je aanmelding ontvang je per e-mail een betaalverzoek van de Vrienden van Bernhoven.

  • Indien gewenst krijg je als Hartsvriend een vermelding van je naam of bedrijfsnaam op de vriendenwebsite.

  • Als Hartsvriend ontvang je minimaal twee keer per jaar een digitale nieuwsbrief waarin wij je bijpraten over de projecten.

 

Ik wil Hartsvriend worden!

Wil jij de Vrienden van Bernhoven steunen en Hartsvriend worden? Vul dan het aanmeldformulier in, klik op deze link om naar het aanmeldformulier te gaan. Na aanmelding ontvang je via de mail een betaalverzoek vanuit stichting Vrienden van Bernhoven.

 

Heb je vragen?

We beantwoorden ze graag!

E-mail: info@vriendenvanbernhoven.nl

Telefoonnummer: 0413-40 34 98

Meer informatie op: www.vriendenvanbernhoven.nl

 

Deelname is per kalenderjaar en wordt stilzwijgend verlengd.