Spring naar de content

Word lid van de Vriendenclub van 100

Altijd al iets extra’s willen doen voor uw ziekenhuis? Dan is de Vriendenclub van 100 iets voor jou!

Doel van de Vriendenclub van 100

De Vriendenclub van 100 is voor medewerkers, patiënten en hun naasten, bezoekers, bedrijven en inwoners uit de regio Oss-Uden-Veghel die Bernhoven een warm hart toedragen. De Vriendenclub van 100 is opgericht in 2019 met het doel geld te genereren om het verblijf van de patiënt zo aangenaam, sfeervol en aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit zorgt namelijk voor minder stress, voor rust en voor een sneller herstel. Het gaat om extra’s die niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden. Het zorgbudget is namelijk uitsluitend bestemd voor het verlenen van zorg.

Wat houdt de financiële bijdrage in?

Iedereen die vriend wil worden, betaalt een bedrag van minimaal €100,-- en is dan gedurende één kalenderjaar vriend van de Vriendenclub van 100. U ontvangt hiervoor een factuur. Voor de bijdrage wordt een zo goed mogelijke besteding gezocht. Het stichtingsbestuur Vrienden van Bernhoven denkt zelf na over nuttige doelen en er komen vaak verzoeken vanuit de medewerkers en patiënten van Bernhoven.

Een greep uit de gerealiseerde bestedingen: kinderspeeltuin, Ipadtafel kinder- en jongerenafdeling, kindvriendelijke aankleding diverse wachtruimtes, muurschilderingen, piano, bedfiets, videobril, hoofdhaarkoeler en comfortabele stoelen.

Waarom lid worden van de Vriendenclub van 100?

De naam Vriendenclub van 100 doet misschien vermoeden dat het om een selecte club met een maximum aantal leden gaat maar het tegendeel is waar. ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd’ is ons motto! Iedereen kan vriend worden van deze club! De belangrijkste reden om vriend te worden van de Vriendenclub van 100 is natuurlijk om Bernhoven een warm hart toe te dragen of te ondersteunen in haar initiatieven.

  • Je bijdrage wordt heel zorgvuldig en nuttig besteed.

  • De patiënten en bezoekers van Bernhoven profiteren in diverse opzichten van onze financiële middelen.

  • Je levert een bijdrage aan de sociale en maatschappelijke functie van Bernhoven, zodat aan onze patiënten en bezoekers meer geboden kan worden dan pure zorgverlening.

  • Als laatste pronkt je naam op de “Vriendenclub van 100-lijst” op de website van de vrienden van Bernhoven: www.vriendenvanberhoven.nl.

Wilt u lid worden?

Voor aanmelding vragen wij je het aanmeldformulier in te vullen. Voor overige vragen en suggesties kun je uiteraard ook bij ons terecht. Mail je vraag of suggestie naar info@vriendenvanbernhoven.nl of bel met Floor van den Bogaart (projectleider van Stichting Vrienden van Bernhoven) op nummer 0413 403498.