Skip to Content

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk hier voor de antwoorden. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Jazeker, je kunt ons helpen door donateur te worden.

Bernhoven is een ziekenhuis. Dat betekent dat de reguliere zorg wordt vergoed door de zorgverzekeraars. Alle extra's die bijdragen aan het veraangenamen van het verblijf kunnen dus niet betaald worden uit het reguliere ziekenhuisbudget. Daarom zet de Stichting Vrienden van Bernhoven zich in om geld te werven.

De Stichting Vrienden van Bernhoven heeft enkele vaste kosten, zoals kosten voor de bankrekening en de hosting van de website. De bestuursleden van de stichting werken onbezoldigd en ontvangen dus geen gelden voor hun inzet. Ook kiezen wij ervoor onze donateurs digitaal te bedanken, dat scheelt onder andere portokosten. Hierdoor komt praktisch heel je donatie terecht bij de projecten van de Stichting Vrienden van Bernhoven.

Geweldig dat je in actie bent gekomen! Je kunt dit storten op NL58  RABO 012 5963 211 t.n.v. Stichting Vrienden van Bernhoven of via de doneerbutton op de website.

 

Iedere bijdrage is enorm welkom. Je kunt naast zelf doneren bijvoorbeeld ook in actie komen en anderen vragen om jou te sponsoren of jouw product te kopen.

Je kan ons een e-mailbericht sturen of bellen.

Jazeker, hierdoor kun je in veel gevallen je gift bij de belastingafgifte aftrekken.

Hiervoor verwijzen we je graag naar de website van de belastingdienst. Klik hier voor de pagina over giften van de belastingdienst.