Skip to Content

Doneer en word Vriend

Steun is onmisbaar! Om de projecten van Vrienden van Bernhoven te verwezenlijken, is jouw steun onmisbaar. Jouw bijdrage zorgt voor nét dat juiste duwtje in de rug. Dat beetje extra waardoor jouw familielid of naaste een zo prettig mogelijk verblijf in Bernhoven heeft.

Ik steun de Vrienden van Bernhoven

Als je je telefoonnummer invult, dan mogen we je bellen

Als je klikt op 'Versturen' word je automatisch doorgestuurd naar het betaalverzoek.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. We gebruiken deze alleen voor het doel waarvoor je de gegevens invult. Alle gegevens die je hier invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we ervoor dat je gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden. Of dat je gegevens door anderen worden misbruikt.

 

De overheid en de zorgverzekeraars dragen voor een groot deel bij aan het betalen van behandelingen. Maar voor een optimaal verblijf voor onze patiënten zijn extra middelen nodig. En stichting Vrienden van Bernhoven zorgt voor dat stukje extra. Zoals een mobiele hospicekamer, de muziek op de IC en een kanjermedaille. Jij kunt helpen door de Stichting Vrienden van Bernhoven te steunen. Elke gift is daarbij van grote waarde, alle beetjes helpen. Samen zorgen we voor het welzijn van de patiënt én de naasten!