Skip to Content

Kanjermedaille

De meeste kinderen worden onverwacht of met spoed op de kinder- en jongerenafdeling opgenomen. Een vaak heftige, spannende en ingrijpende gebeurtenis voor het kind. Zij weten niet wat hen te wachten staat en er is vaak angst voor pijn. De Stichting Vrienden van Bernhoven wil deze zieke kinderen graag helpen om deze spannende tijd zo goed mogelijk door te komen. Na een vervelende handeling ontvangen daarom de kinderen een medaille. Een beloning. Dit helpt om toch op een positieve manier te verwerken wat ze hebben meegemaakt.

De Bernhoven kanjermedaille is uniek en blijft van het kind. Zo heeft het kind thuis een aandenken aan de ziekenhuisopname. En kan hij of zij de kanjermedaille met trots aan iedereen laten zien. Wij gunnen ieder ziek kind een kanjermedaille. Want ieder kind wat in het ziekenhuis beland is toch een kanjer?

Help mee

Wil jij dit ook mogelijk maken voor alle kanjers die in ons ziekenhuis terecht komen? Doneer dan nu €5,- voor een kanjermedaille. Doneren kan ook door onderstaande QR code te scannen:

Doorlopend project.