Skip to Content
21
maart
2024

Bezoek van Lionsclub Uden/Veghel

Vanmiddag was de Lionsclub Uden/Veghel bij ons op bezoek. Een moment om de heren van de Lionsclub te bedanken voor hun waardevolle inzet. Warme woorden van dank werden uitgesproken door Wobine Buijs, voorzitter van de Vrienden van Bernhoven en door Simone Gielen, lid van de Raad van Bestuur van Bernhoven. De heren van de Lionsclub hebben namelijk de afgelopen drie jaar de Bernhovenrally 🚘 georganiseerd waarbij zij de opbrengst aan ons, de Vrienden van Bernhoven, hebben geschonken.

❤️ In 2021 haalden zij €7000,- op voor het fietslabyrint (project Beweeg je beter).
❤️ In 2022 werden wij verblijd met een cheque van €8350,- zodat wij een mobiele hospicekamer op maat konden laten maken. De primeur was voor hen want deze kamer is onlangs opgeleverd.
❤️ En afgelopen jaar werden wij nog eens verrast met €8000,- waarmee we een kindvriendelijk plekje in de wachtruimte van de functieafdeling hebben gemaakt.

Het was een fijn samenzijn en de heren van de Lionsclub vonden het een eer en een meerwaarde hebben om de projecten waar zij aan hebben bijgedragen in het echt te zien.
Nogmaals heel veel dank aan de Lionsclub Uden/Veghel! Samen maken we het waar!

📢 En nog een leuk nieuwtje, er komt een 4e editie van de Bernhovenrally. Noteer zondag 29 september 2024 alvast in je agenda!

Deze pagina delen op