Skip to Content
24
mei
2024

Dag van Aandacht voor Sterven

Op deze Nationale dag van Aandacht voor Sterven willen we graag stilstaan bij het belang van zorg en comfort voor zowel de stervende als de nabestaanden. Sterven is vaak een moeilijk en emotioneel proces, en daarom is het zo belangrijk om een omgeving te creรซren die steun en troost biedt.

Bij Stichting Vrienden van Bernhoven hebben we ons de afgelopen periode ingezet om projecten te realiseren die hieraan bijdragen.

๐— ๐—ผ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ

Met trots delen we dat we een mobiele hospicekamer hebben gerealiseerd. Hiermee kunnen we een ziekenhuiskamer binnen enkele ogenblikken transformeren tot een warme en comfortabele ruimte. Zo kan sterven in @Bernhoven anders aanvoelen dan in een traditionele ziekenhuisomgeving. Momenteel wordt de laatste hand aan de mobiele hospicekamer gelegd en dan kan de ingebruikname volgen. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit waardevolle project.

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ฎ๐˜€

De waaktas biedt nabestaanden extra steun en comfort tijdens de waakperiode. Gevuld met artikelen die afleiding en verzorging bieden, helpt de waaktas hen de periode van waken wat prettiger door te komen. We zijn verheugd te kunnen melden dat de waaktas met succes wordt ingezet en bijdraagt aan het welzijn van de naasten.

Bedankt voor jouw steun en betrokkenheid. Samen maken we het verschil.

Deze pagina delen op