Skip to Content
24
maart
2024

Lenteborrel Kiwanis Oss

Zondagmiddag 24 maart jl waren wij, de Vrienden van Bernhoven, uitgenodigd bij de lenteborrel van Kiwanis Oss. Een moment om elkaar te ontmoeten. Een moment dat Kiwanis liet zien waarom zij zo van belang zijn.

Kiwanis zet zich in voor kwetsbare kinderen. Zo steunt Kiwanis Oss:
💚 Zorgbegeleiding Uniek. Dit is een begeleidingscentrum voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een rugzakje en/of hulpvraag.
💚 Ook dragen zij bij aan JO - Projectorkest. JO! is een projectorkest voor de jeugd uit de regio Oss en omgeving met als doel dat kinderen samen muziek kunnen maken over leiding van een professionele dirigent.
💚 Tevens is Kiwanis Oss beschermheer van speciale dansgroep Bolero, een dansschool in Oss voor mensen met een verstandelijke beperking.
💜 En niet te vergeten ondersteunen zijn ons. Zo dragen zij bij zodat wij de zieke kinderen in Bernhoven die een vervelende handeling ondergaan de komende 5 jaar een kanjermedaille kunnen geven.

Via deze weg willen wij Kiwanis Oss nogmaals enorm bedanken voor de gezellige lenteborrel en uiteraard voor hun steun en vertrouwen in ons! Samen maken we het waar!

Deze pagina delen op