Skip to Content
26
oktober
2022

Opbrengst Bernhovenrally 2022

Een maand geleden vond de tweede editie van de Bernhovenrally plaats. De start was vanaf Bernhoven. Han Haring, lid van de Lionsclub Uden-Veghel, vlagde iedere auto weg, waarbij de zon rijkelijk scheen. De deelnemers werden getrakteerd op een schitterende route met uitdagende opdrachten en uiteraard ook op een heerlijke en goed verzorgde lunch en diner.

Dit alles resulteerde in een opbrengst van €8350,-. Een fantastisch bedrag! Met trots is de cheque door Carolien Raap (gespecialiseerd verpleegkundige palliatief advies team) in ontvangst genomen. De opbrengst van de rally gaat naar het project ‘Mobiele Hopsicekamer’ van de Stichting Vrienden van Bernhoven. Door de inzet van deze mobiele hospicekamer voelt sterven anders dan in een klinische ziekenhuisomgeving.

Het stichtingsbestuur van de Vrienden van Bernhoven is alle deelnemers dankbaar voor hun deelname aan de Bernhovenrally 2022, is de sponsoren dankbaar voor hun mooie gebaar en is uiteraard zeer blij en trots op de inzet van de Lionsclub Uden-Veghel die de Vrienden van Bernhoven een warm hart toedraagt.

 

Deze pagina delen op