Skip to Content

Bestuur

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Bernhoven bestaat uit zes enthousiaste leden die veel om Bernhoven geven. Wij werken zonder ervoor betaald te worden. Graag stellen wij ons aan je voor.

Wobine Buijs-Glaudemans, voorzitter

Mijn naam is Wobine Buijs-Glaudemans. In het dagelijks leven ben ik burgemeester van Oss, waar ook de polikliniek van Bernhoven staat. Ik gun de inwoners van onze regio een fijn ziekenhuis dicht bij huis. Een plek waar patiënten en familieleden zich op hun gemak voelen. Vrienden van Bernhoven omarmen het ziekenhuis en zetten zich in om het verblijf net wat aangenamer te maken.

 

Henriette van der Vaart, secretaris

Mijn naam is Henriette van der Vaart. In het dagelijks leven ben ik HR-manager en organisatieadviseur. Samen met mijn man Ferenc en zoon Matthijs woon ik in Veghel. Iedereen uit onze regio krijgt vroeg of laat, in meer of mindere mate te maken met de zorg die Bernhoven biedt. ‘Ons ziekenhuis’ heeft impact op vele levens. Wat is het waardevol om deze impact zo positief mogelijk te laten zijn door het verblijf in Bernhoven comfortabeler te maken voor patiënten en hun naasten! Wat is het mooi als we via de Stichting Vrienden van Bernhoven de regio hier continu bij kunnen betrekken. Dat is waarom ik me met veel energie en enthousiasme inzet voor de Stichting Vrienden van Bernhoven.

 

Wilbert Raap, penningmeester

Mijn naam is Wilbert Raap, woonachtig in Oss samen met mijn vrouw en vier dochters. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van Maas Internal Logistix. Ik houd van netwerken, mensen in contact brengen en bijdragen aan een groter maatschappelijk doel. Het geeft mij veel voldoening om samen met het bestuur en betrokkenen een bijdrage te mogen leveren aan Bernhoven, ons ziekenhuis.

 

Monique Pennings, bestuurslid zakelijke markt

Mijn naam is Monique Pennings. Geboren en getogen in Veghel en sinds 2023 woonachtig in Uden. Ik bruis van de energie en voel mij vitaal. Een goede gezondheid is één van de pijlers van vitaliteit. Bernhoven zet gezondheid voorop en doet er alles aan om de beste zorg te verlenen. Mijn energie zet ik graag in voor de Vrienden van Bernhoven. Om een verblijf in het ziekenhuis aangenamer te maken, zowel voor patiënten als familie en vrienden die op bezoek komen, en zo bij te dragen aan een sneller herstel.

 

Joop Konings, bestuurslid zakelijke markt

Mijn naam is Joop Konings en ik werk al 35 jaar binnen Bernhoven. Eerst in het Sint-Anna Ziekenhuis in Oss, daarna in Bernhoven Oss en nu in Bernhoven Uden. Ik werk voor de afdeling Huisvesting & Techniek als inrichtingscoördinator en voor de afdeling Schoonmaak & Onderhoud als procesondersteuner.

In mijn werk bij projecten van de Vrienden help ik door te adviseren, ondersteunen en uiteindelijk te realiseren voor onze patiënten. Daarbij kom ik regelmatig in contact met de Vrienden van Bernhoven. In mijn nieuwe rol als bestuurder vind ik het erg fijn om vanuit die rol een andere en nieuwe bijdrage te kunnen leveren.

 

Inge Blokzijl-Boezeman, bestuurslid particuliere markt en patiënten

Mijn naam is Inge Blokzijl-Boezeman. Ik ben getrouwd, moeder van 3 tieners en woon in Uden. Sinds 2005 werk ik als kinderarts in Bernhoven: ik ben begonnen in Veghel en uiteraard nu in het mooie ziekenhuis in Uden. In de beginjaren heb ik deel mogen uitmaken van de Vrienden van Bernhoven en nu, na een aantal jaren met andere taken, kom ik weer terug in het bestuur. Samen met de hele regio kunnen we het verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk maken. En dat is belangrijk, want het is vaak al zo moeilijk en vervelend om er te moeten zijn. Daar zet ik mij graag voor in.

 

Femke Hagen - Heerkens, bestuurslid fondsenwerving

Mijn naam is Femke Hagen. Geboren, getogen en wonend in Uden. Ik ben getrouwd met Ruud en heb drie kinderen. Binnen Bernhoven heb ik een functie als afdelingsmanager en bedrijfscoördinator. Met mijn positieve instelling, creativiteit en liefde voor diversiteit in mensen, denk ik een bijdrage te kunnen leveren binnen het bestuur van de Vrienden van Bernhoven. In de diversiteit van onze patiënten, zie ik dat iedereen iets anders nodig heeft. Om daar een verschil in te kunnen maken via het bestuur van de Vrienden van Bernhoven, maakt me dankbaar en blij.

 

Ondersteuning bestuur

Dit bestuur, met enthousiaste mensen met hart voor Bernhoven, wordt ondersteund door Floor van den Bogaart. Zij is in Bernhoven het centrale aanspreekpunt voor alle vragen en activiteiten op het gebied van sponsoring en fondsenwerving. Wendy Jansen-Raats verzorgt de secretariële ondersteuning.

Floor van den Bogaart, projectleider Stichting Vrienden van Berhoven

Mijn naam is Floor van den Bogaart. Ik draag mensen graag een warm hart toe, laat staan als je ineens in het ziekenhuis belandt. In deze rol kan ik dat warme, liefdevolle extra steentje hieraan bijdragen. Hoe mooi is dat?