Skip to Content

Onze belofte

De Stichting Vrienden van Bernhoven vindt de belofte van Bernhoven waardevol: “Uit liefde voor mensen creëren we samen de allerbeste gezondheidszorg.”

De Stichting Vrienden van Bernhoven vult de belofte van Bernhoven aan door goed te doen en van betekenis te zijn. Hoe? Door samen met onze partners in de regio het verblijf van de patiënten en hun naasten in Bernhoven prettiger te maken. Iedereen verdient namelijk goede medische zorg. En zorg die op een prettige manier en in een fijne omgeving wordt geboden.

Onze ambitie is:
“Met onze bijdrage het welzijn en verblijf van patiënten en hun naasten in Bernhoven zo aangenaam, sfeervol en aantrekkelijk mogelijk te maken.” Dit zorgt namelijk voor minder stress, voor rust en een sneller herstel. En dat is waardevol, want gezondheid is een groot goed!

Bijdragen doen we door gewenste extra’s mogelijk te maken. Extra middelen die niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden. Deze extra’s dragen bij aan het welbevinden en welzijn van onze patiënten én bezoekers. Ze zijn gericht op: een prettig verblijf, zorg voor kinderen, zorg voor ouderen, zorg en ondersteuning bij kanker en samen werken aan gezondheid.

De Stichting Vrienden van Bernhoven zet zich volop in om fondsen, geld en bijdragen in natura te verkrijgen. Samen met patiënten en hun naasten. Maar ook samen met inwoners en ondernemers uit de regio en met medewerkers en vrijwilligers van Bernhoven.