Skip to Content

Start een actie

Wil jij het welzijn van onze patiënten en hun naasten verbeteren? Dat kan ook met een actie of evenement. Zo uitdagend, inspirerend en creatief als je zelf wilt! Misschien heb je zelf al een goed idee? Lege flessen ophalen? Taarten bakken? Geen cadeaus voor je verjaardag vragen, maar een bijdrage voor onze Stichting Vrienden van Bernhoven? Je ziet: het is makkelijker dan je denkt!

Welk idee je ook hebt, het geeft jouw bijdrage in ieder geval een persoonlijk tintje. En het mooiste: elke bijdrage is van grote waarde. Want samen verbeteren we het welzijn van de patiënt én de omgeving!

Maak hier je actiepagina aan

Start een actie als school

Als school sparen voor een project van Stichting Vrienden van Bernhoven? Dat kan! Laat ons weten welk project jullie omarmen en wat de actie is die jullie willen opzetten. Of laat ons meedenken over een leuk en geschikt project voor jullie school. Wij denken graag mee!

Elke donatie draagt direct bij aan het comfort van onze patiënten. Jullie inzet is goud waard! Neem dus gerust contact met ons op, dan bespreken we alle mogelijkheden. Zijn er vragen? Ook dan kunnen jullie ons bereiken.

Tips en inspiratie

Er zijn heel veel manieren waarop je in actie kunt komen om geld in te zamelen voor extra’s in Bernhoven. Extra’s die het verblijf in ons ziekenhuis prettiger maken en zo bijdragen aan het welzijn van onze patiënten. We geven je graag wat tips zodat jij inspiratie kunt opdoen.

  • Bakken maar! Een ‘lekkere’ tip: ga de keuken in en maak taart, cupcakes of een ander lekker baksel. Verkoop je zelfgemaakte lekkernijen en doneer de opbrengst aan Stichting Vrienden van Bernhoven.
  • Vier je feestje Organiseer je eigen feestje en vraag een donatie in plaats van cadeaus. Laat je gasten weten dat je dit jaar in plaats van een cadeau een donatie wil ontvangen voor Stichting Vrienden van Bernhoven
  • Statiegeldactie Benader de manager van de supermarkt bij jou in de buurt voor een statiegeldactie. Vraag of er bij de inleverautomaat voor lege flessen een mogelijkheid is statiegeldbonnen te doneren aan Stichting Vrienden van Bernhoven.
  • Kom in beweging Verzin een (sportieve) uitdaging en laat je sponsoren! Vind jij hardlopen leuk? Maak er dan een sponsorloop van en maak je eigen actiepagina aan.
  • Challenge Wat is voor jou een échte challenge? 24 uur lang op één plek zitten of je haar afknippen? Is er iets dat je altijd spannend hebt gevonden waar je nu moed voor hebt verzameld? Maak er een sponsoractie van en vraag mensen jou te steunen door een donatie te doen voor Stichting Vrienden van Bernhoven.
  • Verkoop je spullen Duik de kast in en kijk welke spullen jij niet langer gebruikt. 3 vliegen in een klap: het ruimt lekker op, je maakt er iemand anders blij mee en het geld dat je ophaalt doneer je aan Stichting Vrienden van Bernhoven!
  • Online collectebus Maak jouw eigen online collectebus aan en vraag familie en vrienden of zij jou willen steunen. Ook handig wanneer je voor je verjaardag of voor kerst donaties vraagt in plaats van cadeaus!
  • Heitje voor een karweitje Vraag aan familie, vrienden en buren of ze leuke klusjes hebben, zoals bijvoorbeeld het wassen van de auto, in ruil voor een donatie op jouw eigen actiepagina.