Skip to Content

Kindvriendelijke wachtruimte

Wachten is nooit leuk, maar zeker niet in een wachtkamer van het ziekenhuis. Het kindvriendelijk inrichten van de wachtruimte van de functie afdeling is een grote wens.

Speciaal voor kinderen, voor wie geluk of gezondheid niet vanzelfsprekend is, creëren we op deze afdeling graag een kinderhoek. Een speelhoek waar zij veilig kunnen spelen, ontdekken en leren tijdens het wachten. Een plek in de volwassen wereld waar ze zichzelf kunnen zijn. Dit kan de kinderen helpen om te ontspannen voor hun doktersafspraak. Daarnaast ervaren ook andere bezoekers een aangename sfeer in de wachtkamer omdat kinderen zich meer op hun gemak voelen en niet voor eventuele onrust zorgen. Zo heeft de kinderhoek een positief effect op de doelen en ervaringen in Bernhoven.

Niemand is vrijwillig in het ziekenhuis; als je er dan toch bent, verdien je de allerbeste zorg en behandeling in een omgeving waarin je je fijn voelt. Ook kinderen!

Help mee

Met een bedrag van ruim €10.000,- kunnen we voor iedere leeftijdscategorie de wachtruimte van de functie afdeling kindvriendelijk inrichten. Doneer je ook?