Skip to Content

Zorgvriendenweek

De Stichting Vrienden van Bernhoven neemt deel aan de Zorgvriendenweek. Tijdens de Zorgvriendenweek, van 23 t/m 29 september, staan 15 Vriendenstichtingen van Nederlandse ziekenhuizen in de schijnwerpers. Deze vriendenstichtingen, zoals ook Stichting Vrienden van Bernhoven, zorgen voor extra voorzieningen die bijdragen aan een fijner verblijf voor de patiënten in het ziekenhuis, maar waarvoor geen geld beschikbaar is binnen de reguliere ziekenhuisbudgetten.

Extra aandacht niet overbodig

Bijna iedereen kent wel een of meerdere grote goede doelen die zich op landelijk niveau inzetten. Maar dat jouw eigen ziekenhuis ook een Vriendenstichting heeft en voor aanvullende patiëntenvoorzieningen afhankelijk is van donaties en sponsoren, is vaak minder bekend.

Als Vriend van de Vrienden van Bernhoven kan je met een donatiebedrag een groot verschil maken voor onze patiënten. Want met steun van onze donateurs en bedrijfsvrienden realiseren we ongelooflijk veel mooie dingen voor onze patiënten, zodat ze zich tijdens een stressvolle ziekenhuisopname of behandeling even kunnen ontspannen of net iets meer thuis kunnen voelen.

Help ons en doe een donatie of word Hartsvriend en steun ons structureel. Ook steunen als bedrijf is mogelijk. 

Alvast ontzettend bedankt!