Skip to Content
30
augustus
2023

De Vrienden van Bernhoven is erg blij en trots dat wij ook dit jaar als stichting geselecteerd zijn voor de Rabo ClubSupport. Dit houdt in dat we geld kunnen ontvangen van de Rabobank voor ons project de Mobiele Hospicekamer, mits we genoeg stemmen hebben van de leden. Jouw stem is dus voor ons geld waard! Stemmen kan vanaf maandag 4 september aanstaande. NIEUW: Ook regio Oss & Bernheze kan dit jaar op ons stemmen!

Wil jij ook je stem uitbrengen op Bernhoven – Vrienden van Bernhoven tijdens de Rabo ClubSupport? Dit kan als je een bankrekening hebt bij de Rabobank Meierij & Maashorst of bij Rabobank Oss & Bernheze en tevens lid bent. Nog geen lid? Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je lid wordt, betekent dit dat je in de stemperiode van 4 t/m 26 september direct kunt stemmen. Het lidmaatschap van de Rabobank is gratis.

De mobiele hospicekamer is een voor ons belangrijk project. Iedereen wil waardig sterven. Met de bijdrage van de Rabo ClubSupport komt de aanschaf van een tweede mobiele hospicekamer een stap dichterbij.

Alvast bedankt voor je stem!

Deze pagina delen op